Kunbaja Község Önkormányzata

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

ugyintezes

Ön itt van: Főoldal > Hírek > Sport hírek > Sportfejlesztés 2019/2020

Sportfejlesztés 2019/2020

mlsz logoLetölthető dokumentumok:

A Magyar Labdarúgó szövetség határozata
A beadott kérelem

2019/20 évad támogatási időszakára vonatkozó sportfejlesztési program:

Helyzetelemzés, létesítmény feltételek, valamint a sportszervezet jelenlegi helyzetének bemutatása

Jelen sportfejlesztési program a Kunbaja SE 2019/20-as évad fejlesztési terveit tartalmazza. A Sportegyesület kettős célrendszer mentén határozta meg a cselekvési tervét. Célja egyrészt az elért eredmények és másrészt az egymásra épülő stratégiai elemek segítségével pozitív fejlődési tendencia folyamatos fenntartása. A Kunbaja SE célkitűzéseinek megvalósításához elengedhetetlen a látvány- csapatsport támogatási rendszer nyújtotta lehetőség, mely különösen nagy jelentőségű egy kis település életében. AZ MLSZ célkitűzéseivel összhangban meg kell teremteni a minőségi utánpótlás bázis kialakítását, melynek a fokozatos fejlesztését az Egyesület a kistérség iskoláinak és óvodáinak együttműködésével, közös koncepciók kialakításával kíván elérni. A rendezvényeket, sportnapokat és tornákat továbbra is az intézményvezetők és sportvezetők egyeztetésével valósítja meg az Egyesület. A tömegbázis növelése mellett, további cél az igazolt játékosok számának növelése. Az utánpótlás csapatok számára olyan jövőkép kialakítása, amely erősíti az elhivatottságot és a valahova tartozást erősíti. Az egyesület további érdeke segíteni a szabadidős foci tevékenységet és a helyi amatőr csapatok versenyeztetését.

Ingatlan Ingatlan beruházás esetén annak indokoltsága, célja és szakmai tartalma és megvalósulásának ütemezése

Nincs ingatlan beruházás.

A projekt időtartama, ill. a projekt-tevékenységek ütemterve

Csapatainkat az Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságokban kívánjuk versenyeztetni a 2019/2020-as bajnoki évadban. Ennek ütemterve a következő: 2019. július –augusztus: alapozás és felkészülés 2019. augusztus–november: őszi bajnoki évad a nagypályás felnőtt- és utánpótláscsapatok számára 2019. december és 2020. február között: téli felkészülés, teremtornák 2020. március–június: tavaszi bajnoki szereplés.

A sportfejlesztési program szakszövetségi stratégiához való viszonyának részletezése, valamint a korábban beadott sportfejlesztési program és a jelen sportfejlesztési program közti kapcsolat bemutatása (amennyiben van)

Az utánpótlás csapatok számának növelése az előző pályázati időszakban is jelentősen megnövelte feladatainkat és költségeinket, amelyet az idei évben tovább kíván az Egyesület bővíteni, ami további terheket és költségeket jelent. A felvázolt helyzet megkívánja a programok töretlen folytatását, melyekhez elengedhetetlen a látvány-csapatsport támogatási rendszer nyújtotta lehetőség és anyagi forrás. A támogatások segítségével egy teljes felmenő rendszerű, minden korosztályban erős, a felnőtt csapatokat folyamatosan támogató struktúrát kíván az Egyesület létrehozni. Jelen program a korábban beadottal szoros összhangban van. Az utánpótláscsapatok vertikumának fejlesztése az előző pályázati szakaszban is megfogalmazott célja volt a Kunbaja Sportegyesületnek. A labdarúgó szakosztály programja tömegbázis-növelést is megcéloz, mely szervesen illeszkedik az MLSZ azon kitűzéséhez, hogy a labdarúgás összlakossághoz viszonyított arányát az európai átlag felé mozdítsuk el.

A sportfejlesztési program lehetséges társadalmi és gazdasági hatásai (különös tekintettel azok időbeni realizálódására), a várt előnyök és a figyelembe veendő kockázatok megjelölése

A Kunbaja SE célja a gazdasági stabilitás megteremtése, melyhez a TAO támogatási rendszeren keresztül is cégeket és vállalkozásokat kell bevonni. A vállalkozások számára elengedhetetlen a vonzó befektetési kép kialakítása, mely a sporttevékenység minőségi javulásán keresztül érhető el. A szponzorok, és támogatók felkutatása folyamatosan zajlik, cél a további támogatók megnyerése. Az utánpótlást érintő eszközbeszerzéseinkkel szeretnénk magyar kis- és középvállalatokat megbízni, hogy ily módon is a magyar gazdaságba forgassuk vissza a számunkra onnan kivont tőkét. A pályázat szakmai és pedagógiai tapasztalatait szeretnénk felhasználni és egyesületünk keretei között folytatni gyermeksportolóink bevonásával az önismereti, mentálhigiénés, drogprevenciós programokat. A Kunbaja SE, mint tisztességgel dolgozó, nagy múltú klub örömmel vesz részt a labdarúgás megújításában és fejlődésében és töretlen további fejlesztésében.

Ön itt van: Főoldal > Hírek > Sport hírek > Sportfejlesztés 2019/2020