Ön itt van: Hírek > Önkormányzati hírek > Helyi építési szabályzat módosítása

Helyi építési szabályzat módosítása

  • PDF

 

FELHÍVÁS

 

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Eljr.) szerinti a településrendezési eszközök módosításának jóváhagyása előtt egyeztetési eljárást kell lefolytatni.

 

Kunbaja településrendezési eszközeinek (helyi építési szabályzat) 33/2018.(II.13.) Képviselő-testületi határozattal indított módosítását az Eljr. rendelkezései és Kunbaja Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2017.(XII.14.) önkormányzati rendelete alapján partneri egyeztetésre bocsátom és

2018. március 2-én 17:00 órakor az Összefogás Közösségi

Házban tartandó lakossági fórumon ismertetem.

 

Az önkormányzati rendelet alapján partner Kunbaja közigazgatási területén:

a) ingatlannal rendelkező személy

b) valamennyi székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet

c) bejegyzett egyház és civil szervezet

 

A fórumon ismertetésre kerülő partneri egyeztetés tájékoztatási szakaszának papíralapú munkarésze megtekinthető a Kunbajai Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben 2018. március 13-ig.

 

Vélemények, javaslatok fenti határidőig írásban a polgármester címére papíron vagy elektronikusan a polgármester címére (6435 Kunbaja Rákóczi út 16. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) küldhetők.

 

Szóbeli vélemények, javaslatok a Kunbajai Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben 2018. március 13-ig tehetők meg.

 

                                                       

 alairas

Kunbaja, 2018. február 22.


Helyi építési szabályzat módosítása